Com finançar un projecte gràcies a la xarxa?


Coneixess el micromecenatgecrowdfunding? Aquesta tècnica ha viscut una efectiva revolució gràcies a la web #dospuntzero i s'ha convertit en una ferramenta de finançament bàsica per a portar avant molts projectes associatius, culturals, musicals, literaris..  A la XXII Universitat del Tirant tindrem la sort de comptar amb Jonàs Sala, un dels cofundadors de Verkami, la plataforma de micromecenatge més important de l'estat qui ens presentarà les funcionalitats del seu portal i els secrets per tal d'optimitzar al màxim el seu potencial. Una oportunitat única per tal de garantir que una bona idea troba el suport necessari per fer-se realitat.



Verkami és una plataforma fundada el 2010 a Mataró de la iniciativa privada d’un pare i dos fills: en Joan, l’Adrià i en Jonàs Sala, un biòleg, un historiador de l’art i un físic. El mot 'verkami' és un neologisme a partir de dues paraules en esperanto: Verko (creació artística o científica, obra, producció; o en la seva forma verbal verki: crear obres d’art o ciència, produir art) i Ami (estimar, agradar). 'Verkami' es podria definir com a “amic de la creació”.

Són nombrosos els casos d'èxit de projectes valencians finançats mitjançant la plataforma Verkami. Aquesta serà la primera ocasió en que els seus responsables visitaran València per tal de donar a conèixer una plataforma amb la qual s'han finançat ja prop de 450 projectes. 




verkami, crowdfunding per a projectes creatius from verkami on Vimeo.

1 comentari: