T'expliquem com traure tot el suc al ciberactivisme social

A la XXII Universitat del Tirant tindrem la sort de comptar amb Albert Medran cap de comunicació de Change.org a l'estat espanyol. Aquest portal esdevé la plataforma d'activisme online amb un creixement més ràpid a la xarxa i està revolucionant la manera en que la gent, individus i col·lectius, plantegen les seues campanyes per aconseguir canvis socials.


Amb una notable presència internacional , el portal treballa al costat de més de 1.000 de les organitzacions sense ànim de lucre i ONG més grans del món. Va començar la seua prestació de serveis el 7 de febrer de 2007 sent els seus promotors l'actual CEO, Ben Rattray, i Marcos Dimas. L'ampli suport a les seues demandes ha aconseguit que moltes de les seues peticions s'hagen aconseguit. Moltes de les campanyes més èxitoses del nostre país han passat per les seues pàgines.

L'expert en comunicació política i responsable de comunicació a l'estat espanyol del portal explicarà en el marc de la XXII Universitat del Tirant  el funcionament de les seues ferramentes així com els secrets per tal d'optimitzar una completa campanya de ciiberactivisme com les que , amb milers de suports, estan aconseguint introduir xicotets i grans canvis en el món.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada